col_img_4_3_Family_Shooting-077A Recept chip használata egyszerű. Ahhoz, hogy a receptek megjelenjenek a kijelzőn, csatlakoztassa a Recept chipet a Thermomix™ oldalán található csatlakozóra és válassza ki a „Receptek” menüpontot az érintőképernyőn. Ezt követően tud válogatni a Recept chip tartalmából a tartalomjegyzék segítségével.

Válassza ki a kívánt receptet, és a Thermomix™ könnyedén elkészíti azt az új Irányított Főzési Funkciójával, garantálva a biztos eredményt. Az Irányított Főzési módban a Recept chip utasításai lépésről-lépésre megjelennek a kijelzőn. Az elkészítéshez szükséges időtartam és hőfok lépésenként automatikusan beállításra kerül, így Önnek csak a hozzávalókat kell adagolnia – a Thermomix™ leméri azok súlyát Önnek – és beállítani az előírt sebességfokozatot. Megnyugtató főzési módja még a rafináltabb ételeknek is különösebb aggodalom nélkül.

A recept lépéseit saját tempójában követheti, – csak nyomja meg a „Tovább” gombot az előre lépéshez. Ugyanakkor, ha szeretné, nyugodtan írja felül az Irányított Főzési Funkciót, megadva ezzel a lehetőséget a saját elképzelés szerinti beállításhoz. Legyen kreatív, alakítsa ízlése szerint a recepteket.

top