cookbooks

A Vorwerk International négy nemzetközi szakácskönyvet adott ki, számos nyelven megjelentetve:”Travelling with Thermomix™”, „Full Steam Ahead”, “The Best of Our Recipe Communities” és a legnagyobb példányszámban elkelt “My Way of Cooking”.

A könyvek angol nyelven érhetők el nálunk.

 

 

 

 

Full Steam Ahead

Unbekannt

74 recept

 

A Full Steam Ahead, azaz Varoma szakácskönyv egy olyan receptgyűjtemény, mely a Thermomix™ párolási funkcióját hangsúlyozva mutat be előételeket, főételeket, köreteket és desszerteket a világ különböző tájairól. Az állandó hőfokon történő párolással a Thermomix™ megőrzi az alapanyagok színét, ízét, vitamin-, és ásványi anyag tartalmát, hogy valóban egészséges legyen, amit készít. Ez a szakácskönyv segítségére lehet abban, hogy mind a keverőedénybe illeszthető párolókosár mind a Varoma funkcióit ki tudja használni.

 

 

 

 

 

 

The Best of Our Recipe Communities

Unbekannt

100 recept

 

Ebben a könyvben a Thermomix™ Recept Közösségek mutatnak be kipróbált recepteket. Mind a 10 Recept Közösség egymással versenyezve próbálta legjobb receptjeit összegyűjteni. Valamennyi receptet adott régiókból származó háziasszonyok, szakértői csoportok teszteltek ahhoz, hogy egy klasszikus, sokoldalú receptgyűjteményt állítsanak össze. Nélkülözhetetlen tagja a Thermomix™ recept portfóliónak.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Travelling with Thermomix

Unbekannt

88 recipes

 

A könyv segítségével a nélkül indulhat egy kulináris utazásra, hogy át kellene lépnie saját konyhája küszöbét. Minden fejezet a világ egy-egy régióját és legjellemzőbb receptjeit tartalmazza 23 különböző országot bejárva. A könyv receptjeivel kóstoljon meg új ízeket, mint a paela, croissan vadrózsa dzsemmel, párolt tőkehal, Assam calamari vagy éppen a szomszédos knédli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My Way of Cooking

Unbekannt

144 recept

 

A My way of cooking akár nevezhető a Thermomix™ egyik alap szakácskönyvének is, mely a vilg minden tájáról származó recepteken keresztül tanítja meg a Thermomix™ használatát.
Előételek, főételek, szószok, desszertek, kelt tészták, italok. Mindennel találkozhat a könyvben, ami ahhoz kell, hogy többé ne akarjon Thermomix™ nélkül főzni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minikonyha Receptek 

Receptfüzet

 

A legszínesebb Thermomix™ receptek 96 oldalon: igazi magyaros fogások és ínyenc csemegék a Thermomix™ rajongóinak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thermomix™ Recept Magazinok 

Thermomix Magazin 1 Thermomix Magazin 2

 

Bővítse Thermomix™ receptgyűjteményét és tanulja meg a mesterfogásokat. Levesek, szezonális finomságok, színes főételek, ínyenc sütemények.
 

 

 

 

 

top