Egy konyhagép, rengeteg lehetőség. Szánjon rá időt, hogy megismerje mire képes a Thermomix™ – mindezt egy ingyenes, Thermomix™ tanácsadó által tartott bemutatón keresztül. Egyszerűen csak töltsön ki néhány adatot a lenti nyomtatványon, annak érdekében, hogy Thermomix™ tanácsadónk felvehesse Önnel a kapcsolatot, és időpontot tudjanak egyeztetni az otthonában tartandó ingyenes bemutatóra, amely nem kötelezi Önt a vásárlásra. És miközben a határidőnaplóját lapozgatja, akár néhány barátját is meghívhatja!

Szeretnék: *

EZ ÉRDEKEL *

Személyes adatok

Már van Thermomix™ tanácsadóm

 Igen Nem
 Szeretnék Thermomix hírlevelet kapni. A hírlevélben található linken keresztül bármikor leiratkozhat a Thermomix hírlevélről.
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Discover Thermomix

Négy lépés a saját Thermomix™-ért

Discover Thermomix

1. TÖLTSE KI A JELENTKEZÉSI LAPOTÍrja meg nekünk, hogyan és mikor kereshetjük Önt.
Discover Thermomix

2. TANÁCSADÓNK FELVESZI ÖNNEL A KAPCSOLATOTMegbeszélik az Ön igényeit és megszervezik a bemutatót
Discover Thermomix

3. TARTSON BEMUTATÓT HÁZIGAZDAKÉNT, VAGY VEGYEN RÉSZT VENDÉGKÉNTA bemutatóink során többet megtudhat a Thermomix™-ről és eldöntheti, hogy szeretné-e a háztartásában tudni.
Discover Thermomix

4. SZÁLLÍTÁSIdeje főzni a Thermomix™-szel! Csatlakozzon a Thermomix™ közösséghez
MI TÖRTÉNIK A THERMOMIX™ BEMUTATÓ SORÁN?
A bemutató főzés során a Thermomix™ valamennyi funkcióját működés közben mutatja be tanácsadónk, négy-öt helyben elkészített recepten keresztül. Önnel, valamint a vendégeivel együtt készít el és kóstoltat különböző ételeket, miközben elmagyarázza, hogyan használhatja a Thermomix™-et egyedi igényei kielégítésére.
top