bookademoEgyszerűen csak kérjen egyéni bemutatót, és mi elmegyünk Önhöz. Többen kihasználják ezt a lehetőséget arra, hogy barátaikat is meghívják, így téve még érdekesebbé az eseményt. A bemutatóink során megismerheti a termék fő funkcióit és kipróbálhatja, milyen egyszerű ínycsiklandozó ételeket, kevesebb idő alatt elkészíteni. A bemutató kötetlen, tájékoztató jellegű, ahol természetesen megkóstolhatja és elfogyaszthatja az elkészült ételeket is.

Tanácsadónk megmutatja Önnek, hogyan működik a Thermomix™, végigvezeti a 12 beépített funkción és az elkészített ízletes receptek által tanúja lehet, ahogyan percek alatt fantasztikus ételek készülnek a saját konyhájában.

Miért csináljuk másként, mint mások? Hiszünk abban, hogy többet kell tenni az ügyfeleinkért, így a kiváló technológia és a magas színvonalú szolgáltatás valami egyedülit és különlegeset biztosít. A Thermomix™ teljes élettartama alatt széleskörű támogatást nyújtunk. Tanácsadója segítségére lehet technikai kérdésektől kezdve, az exkluzív eseményekre és főzőklubokra szóló meghívókig – ahol lehetősége van új ismeretek megszerzésére. Mi magunk is folyamatosan ajánlunk új recepteket, és összekapcsoljuk Önt egy globális Thermomix™ rajongótáborral, akik lelkesen fejlesztenek és örömmel oszthatnak meg új recepteket egymással is.

 

 

A BEMUTATÓRÓL

Tudjon meg többet egyedülálló, személyre szabott bemutatóinkról.

MIÉRT AJÁNLOTT A BEMUTATÓ?

Minden információt megtudhat, amire csak szüksége lehet.

 

top