col_img_4_3_Thermomix_demo_party-0145A Thermomix™ használata izgalmas és új módja az ételek elkészítésének, éppen ezért úgy gondoljuk, egy személyes bemutató a legalkalmasabb arra, hogy vásárlóink közelebbről megtapasztalhassák mindazon ízletes lehetőséget, amelyet a készülék magában rejt.

Otthonában megtartott ingyenes bemutatóink nem jelentenek vásárlási kötelezettséget. A tanácsadóink által vezetett Thermomix™ bemutatók célja, hogy izgalmas kulináris élményt nyújtsanak, melynek során megmutatjuk, milyen ízletes ételek készülhetnek hihetetlenül egyszerűen az Ön konyhájában. „Hiszem, ha látom – és meg is kóstolhatom!”

Bemutatóink során megismerheti a készülék összes funkcióját, mialatt 4-5 különböző ételből készítünk kóstolót Önnek, családjának vagy éppen barátainak. Sok újdonságot tanulhat, de elsősorban remekül érezheti magát, miközben finom ételeket próbál ki.

Nincs vásárlási kötelezettség vagy nyomás a gyors döntés meghozatalára. Arra ösztönözzük, hogy hagyjon elég időt saját magának, és alaposan gondolja át, Önnek való-e a Thermomix™.

Ingyenes Thermomix™ bemutatóink tanácsadóink útján elérhetők Magyarország egész területén.

top