whay-a-demo2A bemutató a legjobb alkalom arra, hogy elinduljon egy ilyen kulináris élményt nyújtó, kötetlen, kreatív utazáson, amelynek során finomabbnál finomabb éltelek elkészítésével megtanulja a Thermomix™ használatát.

Íme 5 ok arra, hogy miért foglaljon időpontot a bemutatóra:

- Egyedülálló kulináris élmény – higgyen a szemének és az ízeknek! Tanácsadónk a nemzetközi Thermomix™ csapat szakértői által kifejlesztett, és már sokat bizonyított klasszikus, illetve modern receptjeink segítségével egy felejthetetlen ízutazásra invitálja.
- Tegye közkinccsé! A Thermomix™ túl jó ahhoz, hogy titokban maradjon. Örömmel vállaljuk, ha szeretné társasági eseménnyé tenni a bemutatót és megosztani az élményt– és a remek ételeket – barátaival.
- A remek étel házhoz megy! A bemutatót az otthonában tartjuk, egyrészt azért, mert a legtöbb embernek így kényelmesebb, másrészt – és ez a fontosabb -, hogy megmutassuk, az Ön konyhájában is lehet profikat meghazudtoló szinten főzni!
- Fedezze fel a kompakt és erőteljes készülék 12 funkcióját. Minden lehetőséget és időt megadunk ahhoz, hogy megtapasztalja, miben segíthet Önnek a Thermomix™.
- Személyes élmény Önhöz igazítva. Egyénenként és családonként is különböző módokon étkezünk, és a jó étel fogalmára nincs egységes definíció. Vegetáriánus? Esetleg glutén-, vagy laktózmentes diétát követ? Házi készítésű bébiételt szeretne a bolti konzervek helyett? Amennyiben speciális étrendet követ, a bemutatót az Ön igényeihez igazítjuk, hogy megmutassuk, hogyan készíthet az életstílusához illő ízletes ételeket a Thermomix™-szel.

top