Olyan márkával dolgozhat, amely irigylésre méltó történelemmel büszkélkedik, híres a minőségről, az innovációról, és mindig valami különlegeset alkot. Egy olyan termék, amiben ügyfeleivel együtt szenvedélyesen hihet, amely az értékesítés folyamatát minden résztvevő számára pozitív és kellemes élménnyé teszi.

Tanácsadóink főzőbemutatókon értékesítik a terméket azon érdeklődők otthonában, akik többet szeretnének megtudni erről a nagyszerű készülékről. Az ilyen események kizárólag a házigazda kérésére, és meghívására jönnek létre, nem pedig kényszerből. A fókuszban az áll, hogy egy profi bemutató keretében lehetőséget adjunk az ügyfeleknek arra, hogy a megalapozott döntés meghozatalához minden szükséges információt megkapjanak a Thermomix™-ről.

Hagyjuk, hogy a készülék beszéljen önmagáért azáltal, hogy interaktív bemutatóinkon megismertetjük az erősségeit és a kreatív lehetőségeit. Barátságos, közvetlen légkörben és informatív jelleggel. Amennyiben szenvedélyesen vonzódik az ételek és az emberek iránt, ez tökéletes munkalehetőség lehet az Ön számára.

career-opportunitiesA THERMOMIX™ ELŐNYEI ®

Értékeljük a munkaerőpiacra visszatérő szülőket: A Thermomix™-nél elismerjük az otthoni környezetben elsajátított képességeket. Talán a gyermekei egyre nagyobbak, Ön pedig szeretne visszatérni a munka világába? A Thermomix™-nél nagyra értékeljük a család összetartójaként szerzett tapasztalatát – már bizonyította a szervezőképességét, és könnyedén tudja más elfoglalt szülők helyzetébe képzelni magát. Megérti, hogy a családi élet milyen gyakran a konyhában zajlik.

A munkát az életstílusához illesztheti: Időbeosztásához rugalmasan alkalmazkodó munkát kínálunk. Amennyiben korlátozott az ideje, de mégis szeretne egy kis kiegészítő jövedelemhez jutni, rendben van. Ha szeretné, több időt is szentelhet karrierje építésének, amely Önnek és családjának biztosíthatja a megélhetést.

Jutalmazzuk a kemény munkát: A Thermomix™-szel olyan kollegiális közösségben dolgozhat, ahol elismerik, és nagyra értékelik a teljesítményt. Ahogyan egyre sikeresebbé válik, az a jövedelmében is visszatükröződik. A teljesítményért cserébe számos ajándékot, különleges utazást, és anyagi javadalmazást kínálunk.

Akkor dolgozik, amikor akar: Eldöntheti, hogy mikor és mennyit dolgozik. Egyszerűen csak igazítsa a munkáját a változó körülményeihez.

Hosszú távra tervezünk: Elkötelezettek vagyunk a tartós partneri viszony kiépítése mellett azokkal a nőkkel és férfiakkal, akik tanácsadóként hosszú távra tervezik a karrierjüket. A munkát az életstílusához igazíthatja, amely lehetőséget ad arra, hogy a bemutatók során megcsillogtassa képességeit. Miközben egyénként ragyog, határozottan hiszünk a csapatmunkában és a támogatásban, ami azt jelenti, segítjük a hosszú távú sikerek elérésében.

A Thermomix™ egy fantasztikus készülék, amely egyben kiváló munkalehetőség is: tudjuk, hogy osztozni fog a Thermomix™ iránti szenvedélyünkben, és elégedettséggel tölti majd el az érdekes tevékenység, a vonzó jövedelem, valamint az ingyenes képzés.

top