MIT TUD A THERMOMIX™?

A Thermomix™ több mint 12 konyhai gép funkcióját egyesíti egy – nagyon könnyen tisztítható – készülékben. Mér, turmixol, aprít, őröl, reszel, darál, dagaszt, kever, habot ver, emulgeál, forral, párol, főz, beállított hőfokon melegít, lassú fokozaton elegyít. Készítsen akár naponta ételeket családjának, egy kis nassolnivalót saját magának, vagy kápráztassa el vendégeit trendi receptjeivel – a Thermomix™-szel pillanatok alatt elkészül minden. Az egyszerű főtt tojástól a saláta önteteken át a pestóig, a párolt haltól, a rizottón át a fagylaltokig széles a skála. Ha szükség van rá, jeget tör, kenyeret dagaszt, süteményt készít, frissítő smoothie-kat, gyümölcsleveket mixel és kever. Ez az, amiért több mint öt millió elégedett és lelkes használója van világszerte; a Thermomix™ a maga nemében a világ legnépszerűbb konyhagépe!
HOGYAN TUDOK FŐZNI A THERMOMIX™-SZEL?

A válasz röviden annyi, hogy gyorsan és kivételes egyszerűséggel. A Thermomix™ a kifinomult és intelligens technológia, valamint a kifejezetten hozzá fejlesztett, biztos sikert garantáló receptek kombinációja. Követheti a kijelzőn megjelenő utasításokat és mennyiségi előírásokat, válogathat a számtalan online elérhető vagy a Thermomix™ szakácskönyvek és hírlevelek receptjei közül, vagy akár dolgozza át saját receptjeit a Thermomix™-hez.
MITŐL MÁS A THERMOMIX™-SZEL FŐZNI?

A Thermomix™ 50 évvel ezelőtti megalkotása forradalmi újdonság volt – egy készülék mely önmagában képes az ételkészítés folyamatának szinte minden lépését, az előkészítéstől a főzésig ellátni. A Thermomix™ milliók konyhájában nyújt segítő kezet, és biztosítja vásárlóinknak, hogy egészséges és tápláló ételeket készíthessenek gyorsan, egyszerűen.

A helyi tanácsadók személyre szabott ismertetővel és a Thermomix™ funkcióinak részletes bemutatásával segítik a vásárlást megelőzően az érdeklődőket. A Thermomix™ készülék megvásárlása után folytatódik a személyes kapcsolat, és számos lehetőség van arra, hogy a felmerülő észrevételeinket a már tapasztalt és hasonló gondolkodású emberekkel megvitathassuk, valamint információt, ötleteket és hasznos tippeket kapjunk személyesen és online egyaránt. A Thermomix™ az érintőképernyőjén elérhető recepteknek és az egyedülálló Irányított Főzési funkciójának köszönhetően mára belépett a digitális világba.

SZÜKSÉGEM VAN EGYÉB KIEGÉSZÍTŐKRE?

A Thermomix™ minden tartozéka az alapfelszereltség részét képezi, így a pároláshoz használható Varoma, amivel megőrizheti a friss hozzávalók vitamintartalmát, és alacsony zsírtartalmú ételeket készíthet. A párolókosarat az olyan köretek, mint a rizs, a burgonya vagy a zöldségek főzéséhez, vagy a gyümölcslevek leszűrésére használhatja. A habverő (lepke) egyszerűen a késre csatlakoztatva habosításra, krémekhez, tejszín vagy tojásfehérje felverésére szolgál. A Thermomix™ keverőkanál (spatula) szintén az alapfelszereltség része. Mindezeken felül további tartozékokra nincs szükség a funkciók teljes skálájának használhatóságához. A Thermomix™ a minőséget és a hatékonyságot szem előtt tartva készült – a keverőedény fedelének záró kupakja mérőpohárként is használható!
HOL TALÁLHATOK THERMOMIX™ RECEPTEKET?

A Thermomix™ vásárlók egy egyedülállóan nagy és változatos receptgyűjtemény előnyeit élvezhetik. Széles választék található meg a Thermomix™ szakácskönyvekben, a Recept Chipeken, és a Thermomix™ Recept Platformon (várható indulása 2015-ben). A legcélszerűbb azonban az Alap Szakácskönyv 166 receptjével kezdeni, mely könyv szintén a Thermomix™ tartozéka. Azok, akik szeretik másokkal megosztani a tapasztalataikat, vagy szeretnének recepteket cserélni, találkozhatnak a helyi főzőklubokban, vagy kapcsolatba léphetnek a Thermomix™ rajongókkal a hivatalos közösségi oldalakon, vagy akár a Facebook-on keresztül.
KIKNEK KÉSZÜLT A THERMOMIX™?

A ThermomixTM az ideális megoldás minden életstílushoz. Sokoldalúságának és számos funkciójának köszönhetően rendkívül széleskörűen használható.

Szülők, akik nap, mint nap maguknak és a családjuknak főznek, gyors és könnyen kezelhető konyhai asszisztenst látnak benne, amivel időt takaríthatnak meg, és ami segítségükre van a friss és egészséges ételek elkészítésében. Azok, akik éppen csak most tanulnak főzni, élvezhetik az automatikus működés előnyeit és az Irányított Főzési funkció adta megbízhatóságot, amely lényegesen leegyszerűsíti a főzést.

A Thermomix™-nek köszönhetően jó néhányan kezdő szakácsból elegáns házigazdákká nőtték ki magukat. A kulináris különlegességek széles választéka ösztönzőleg hat a szenvedélyes hobbi szakácsokra, akik szívesen kezdenek kísérletezni is a Thermomix™-szel, hogy egészen új ételeket fedezzenek fel. Még az állandóan tökéletes végeredményt elváró hivatásos-, és gourmet séfek is megbíznak a Thermomix™ tudásában.

MENNYIRE EGYSZERŰ A THERMOMIX™ TISZTÍTÁSA?

A Thermomix™ tisztítása a használatot követően nagyon egyszerű. Ha ételmaradék van a keverőedényben, egyszerűen öntsön egy kevés vizet és mosogatószert a keverőedénybe, majd állítsa be néhány másodpercre, 10-es fokozatra. Így a szennyeződés nagy része eltávolítható a keverőedényről és fedeléről, de szükség szerint a keverőedény szétszerelhető és választása szerint mosogatógépben vagy kézzel is elmosható. A keverőedény minden darabja biztonságosan tisztítható mosogatógépben. A Thermomix™ készülék pedig egyszerűen egy nedves ruhával letörölhető.
JÓ BEFEKTETÉS-E THERMOMIX™?

A Thermomix™ mellett nincs szükség sokféle egyéb konyhai gépre – egyetlen készülék megcsinál szinte mindent. A Thermomix™ használói világszerte megtapasztalhatják, hogy a készülékkel mennyit lehet spórolni a napi főzéseik során. Kevesebb boltba járás, kevesebb elvitelre vásárolt gyors étel és hatékonyabb főzés. Egészségesebb és tápanyagban gazdag, akár éttermi minőségű ételek készíthetők otthon is. Azonban a vásárlók többet kapnak, mint egy kivételes technológiával készült, elismert minőségű Vorwerk termék. Amellett, hogy biztosak lehetnek abban, hogy a legmodernebb multi-funkciós konyhagéppel rendelkeznek, a kiegészítő szolgáltatások, a recept közösség is egyedülálló hozzáadott értéket képvisel.

 

top