Family_Shooting-003-hprA Thermomix™ receptjeivel felfedezheti a legkülönbözőbb féle ételek elkészítését, akár a bonyolultabb ételek lépései is leegyszerűsödnek, és könnyen követhetővé válnak, így nagyszerű végeredményt érhet el.

A színes érintőképernyővel a Thermomix™ még látványosabbá teszi az Irányított Főzést. Ez az egyedi funkció, lépésről-lépésre végigkíséri Önt a recepten, beállítva az időzítőt és a hőfokot is magának. Csak kövesse a lépéseket és adagolja a hozzávalókat.

Ha az aggasztja a főzésben, hogy nincsenek meg a megfelelő eszközei, és ezért inkább hozzá sem kezd, a Thermomix™ a tökéletes választás. 12 különböző funkciót egyesít egy könnyen használható készülékben, így nincs szükség további konyhai eszközök és drága konyhai berendezések megvásárlására.

Kételyek nélkül kezdhet alkotni ízletes és egészséges ételeket szinte a semmiből, és felfedezheti a friss és finom ételek otthoni elkészítésének izgalmát.

Thermomix™ = intelligens főzés a kényelmesebb életért! De ne hallgasson csak ránk. A világon több millió elégedett Thermomix™ rajongó tapasztalata szól amellett, hogy a Thermomix™ megoldást jelent az egyszerűbb és ésszerűbb főzésre.

top