col_img_4_3_Family_Shooting-085Függetlenül attól, hogy nagy vagy kis család veszi körül, fiatalabb vagy idősebb, mindig annyi minden történik, hogy gyakran igazi kihívást jelent időt szakítani az egészséges, házias ételek elkészítésére. Szülőként bizonyára már hozzászokott ahhoz, hogy egyszerre több dolgot csináljon, de egy segítő kéz mindig jól jön. Ezért a Thermomix™ életmentő lehet az olyan elfoglalt szülők számára, akik vissza kívánják csempészni a valódi ételek szeretetét az otthonukba.

A Thermomix™ lehetőséget teremt minőségi ételek gyors és könnyű elkészítésére, amelyeket az egész család szeret. Csak azért mert gyorsabb, nem jelenti azt, hogy egészségesebb is: a Thermomix™-szel kíméletesebben készülnek el az ételek, megtartva a tápértéküket, miközben a tápanyag adatokat közvetlenül a kijelzőről is leolvashatja.

A Thermomix™ szakácskönyvekkel izgalmas ételek világa vár felfedezésre. Válasszon a több száz előétel, leves, főétel és desszert recept közül. Sok olyan receptet is talál, melyekkel három szinten, egyszerre készítheti el a teljes menüt, mint például rizst zöldségekkel, párolt hallal, vagy csirkehússal: a több szinten főzés eredményeként a többfogásos étel 20-30 perc alatt tálalható, és a maradék időben élvezheti az asztalnál, a családja körében töltött időt. Itt az ideje, hogy búcsút mondjon a drága, tartósítószeres készételeknek, és elkezdjen friss, ízletes és egészséges fogásokat készíteni családja számára.

Thermomix™ = intelligens főzés a kényelmesebb életért! De ne hallgasson csak ránk. A világon több millió elégedett Thermomix™ rajongó állítja, hogy Thermomix™ a főzés jövője. Csatlakozzon ehhez a növekvő közösséghez és fedezze fel a különbséget.

top