GYORS ÉS KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A Thermomix™ erejével és sokoldalúságával időt takaríthat meg, és a főzési folyamatok nagy részét automatizálhatja, különösen akkor, ha a biztos siker érdekében az Irányított Főzési funkciót használja. Az intelligens kivitelezés egyben egyszerű használatot is jelenti, mivel a készülék érintőképernyőjén mindent egy érintéssel szabályozhat.

FOLYAMATOS INSPIRÁCIÓ

A Thermomix™ mindenkit arra ösztönöz, hogy új recepteket próbáljon ki és még a gyakorlottabb szakácsok is kreatívabbá válhatnak a Thermomix™ segítségével. Az eddig kihívást jelentő receptek is leegyszerűsödnek, miközben a Thermomix™ tökéletessé varázsolja ételeit.

FRISS, ÍZLETES ÉS EGÉSZSÉGES ÉTELEK

Fedezze fel, hogyan segíthet a Thermomix™ az ételeket kíméletesen megfőzni, hogy azok minél több tápanyagot őrizzenek meg és egészségesebbek legyenek. Több ezer ízletes Thermomix™ recept teszi lehetővé speciális étkezési igények kiszolgálását, legyen szó akár ételallergiáról, vagy fogyókúráról.

GAZDASÁGOS

Egyetlen Thermomix™ több drága konyhagép kiváltására alkalmas, és a főzés idejét jelentősen lerövidítve energiát spórol meg. Ha ennyire egyszerűen és gyorsan éttermi minőségű ételeket készíthet az otthonában, akkor nem kell többé a drága házhozszállításra költenie, sem tartósított szószokat, vagy készételeket vásárolnia.

VORWERK MINŐSÉG

Köszönhetően a legendás Vorwerk minőségnek és megbízhatóságnak, minden egyes Thermomix™ mérnöki precizitással, napi szintű használatra készül.

top