Kreativitás a Thermomix™-szel

keeping-you-inspired

Hozzá sem kezd bizonyos ételekhez otthon, mert az elkészítésük sok időbe telik, vagy esetleg túl bonyolultak? Netán jól főz, és szeretné még könnyebbé tenni a vendégvárás alkalmait, vagy csak egy különleges fogással bővítené a repertoárját? Esetleg profi a konyhában, aki szeretne még kreatívabb lenni, és új alapanyagokkal, főzési stílusokkal kísérletezni?

Bármi legyen is a célja, a Thermomix™ kreativitásra ösztönzi, mivel felszabadul az ideje, és az új dolgok kipróbálásához önbizalmat ad.

Sok Thermomix™ használó számol be arról, hogy nem vásárol már bolti kenyeret, szószokat, lekvárokat, vagy chutney-kat. A Thermomix™ segítségével mindezeket olyan könnyű otthon elkészíteni, ahelyett, hogy a szupermarketben kellene megvásárolni.

A Thermomix™ inspirálhatja akár arra, hogy 15 perc alatt lekvárt készítsen a megmaradt eperből. A Thermomix™-szel megpárolhat egy teljes csirkéből készült fogást, majd utána 40 perc alatt csirkehúsos leves ételízesítőt is készíthet. De talán említsünk meg egy olyan nehezen elkészíthető ételt, mint a rizottó, ami annyira egyszerű a Thermomix™-ben, hogy ezentúl minden héten önbizalommal próbál majd ki más rizottó recepteket is. Vagy talán soha nem volt ideje süteményt készíteni és rájön, hogy a répatorta a Thermomix™-szel mindössze 20 másodperc!

keeping-you-inspired2

Amikor már ráérez a Thermomix™ sokszínűségére, kinyílik egy világ és rengeteg Thermomix™ receptet talál online, szakácskönyvekben, és a Recept Chipen, de hogy még könnyebb legyen az élet, használhatja az Irányított Főzési funkciót, és a Thermomix™ segíti majd a tökéletes eredmény elérésében.

top