fresh-deliciousMindannyian tudjuk, hogy a minőségi alapanyagokból magunk számára készített étel a legjobb módja annak, hogy kevesebb adalékanyagot és tartósítószert fogyasszunk. A friss étel ráadásul több olyan tápanyagot tartalmaz, amely segít az egészségünk megőrzésében. Rohanó világunkban azonban sokszor nehéz annyi időt szakítani a főzésre amennyit szeretnénk.

A Thermomix™ segít megoldani ezt a problémát azáltal, hogy egyszerűen és gyorsan készíti el a remek friss ételeket – különösen az egyedülálló Irányított Főzési funkciója révén. A Thermomix™ emellett az alacsonyabb hőmérséklet beállításoknak és az egyenletes keverésnek köszönhetően kíméletesebben főzi meg az ételeket. Amikor a keverőedényben főz, vagy a Varomában párol, az étel jobban megőrzi tápanyagtartalmát, színét, ízét, így Ön biztos lehet benne, hogy nem főz túl semmit ezután. És természetesen, a Thermomix™ erőteljes mixelő funkciója segítségével a friss gyümölcs smoothie-k elkészítése az egyszerűség új definícióját adja.

 

 

fresh-delicious2A Thermomix™ többet jelent az egyszerűbb főzésnél. Segítségével beléphet egy olyan receptvilágba, ahol még könnyebb egészségesen étkezni. Minden recept az ízek harmóniájára épül, ugyanakkor egyértelmű, praktikus tápanyag információval segít a megalapozott választásban – megkönnyítve ezzel diétás céljaink elérését – legyen szó fogyókúráról, vagy valamilyen allergiáról, étel intoleranciáról.

A Thermomix™–szel sokkal egyszerűbb jobban, finomabban főzni magunknak és családunknak.

top