quick-and-easy-to-use-1Ha úgy dönt, hogy manuálisan szeretne főzni, a sebességfokozat és az idő beállításával rábízhatja a Thermomix™-re a munkát. A készülék hangjelzéssel tudatja, amikor az időzítés lejárt. A Thermomix™ egyszerű kezelőfelülete a gyakorlott séfek számára is számos előnnyel bír, mivel a nagy figyelmet igénylő hőmérséklet és sebességfokozat könnyedén beállítható.

A konyhában tevékenykedve felfedezheti azt is, hogy a Thermomix™ funkcióinak köszönhetően milyen kényelmesen spórolhat időt. A szenzorok automatikusan felügyelik a főzési hőmérsékletet a megfelelő állag érdekében, így még a bonyolultabb ételek elkészítése is egyszerűsödik. A speciális öntisztító funkciója – akár el is mosogatja magát – pedig segít elmosogatni a keverőedényt, miután az étel elkészült.
 

 

quick-and-easy-to-use-2Multifunkcionalitása ellenére a Thermomix™ hihetetlenül egyszerűen kezelhető, és folyamatosan tökéletes végeredményt garantál. Pontos idő-, és hőfokszabályzójának, kezelőfelületének köszönhetően biztos lehet abban, hogy a Thermomix™ elvégzi a rábízott munkát, amíg Ön azon töri a fejét, mit is csináljon az így nyert időben.

A Thermomix™ egyedülálló Irányított Főzési funkciója a siker garanciája ahhoz, hogy eddig nem tapasztalt könnyedséggel készítsen el bonyolult fogásokat is. A Thermomix™ színes érintőképernyője lépésről-lépésre vezeti végig a recepteken. Csak kövesse az utasításokat, adja hozzá a megfelelő hozzávalókat – a Thermomix™ leméri azok súlyát, beállítja az időt és a hőfokot, majd kijelzi amikor a következő lépésben hozzá kell adnia a többi alapanyagot. Ennél egyszerűbb már nem lehet a főzés!

top