col_img_4_3_TM_withVaroma_AllParts_Book-sideEz a „kompakt konyha” 12 konyhai gép feladatát látja el egyben, mint például a keverés, párolás, turmixolás, mérés, elegyítés, őrlés, habosítás, emulgeálás, melegítés, dagasztás, főzés és aprítás.

A Thermomix™ a különböző készülékek funkciót könnyedén kombinálva egyszerre húsdaráló, reszelő, dagasztó, juice készítő, habverő, keverő, malom, mozsár, fagylalt-, és sorbet készítő, mixer, jégtörő, robotgép, kávé-, és fűszerdaráló.

A Thermomix™ könnyedén készít el bármilyen ételt.

Főzzön isteni finom szószokat, leveseket és pörkölt alapú ételeket. Készítsen ellenállhatatlan lekvárokat, kompótokat, vagy befőtteket. Alkosson kifogástalan püréket, tésztákat és pástétomokat. Tökéletesítse a hal, hús vagy zöldségfélék elkészítését.

Egy kis fantázia és kreativitás hozzáadásával a lehetőségek végtelenek!

 

Intelligens főzés

col_img_4_3_Display1A Thermomix™-szel főzni rendkívül gyors és egyszerű. A Thermomix™ a kifinomult és intelligens technológia, valamit a testre szabott receptek kombinációja, melyek garantálják a sikert. Az innovatív, színes érintőképernyő a Thermomix™ Recept chip használatakor lépésről-lépésre mutatja a recept elkészítését, még egyszerűbbé téve a tökéletes végeredmény elérését minden alkalommal.

Ha szeretne többet megtudni a Thermomix™-ről vagy bemutató időpontot egyeztetni, kattintson ide.

top