A Thermomix™ hihetetlen sokoldalúsága mindig is tükröződött az intelligens, innovatív és a legapróbb részletekre is kiterjedő formatervezésben. A TM5-tel újraértelmeztük az egyszerűséget.

A legújabb Thermomix™ az innovatív éritőképernyőnek köszönhetően a digitális korba vezet, mivel számos funkciója egyetlen érintéssel könnyedén beállítható, ugyanakkor útmutatást nyújt a receptek elkészítéséhez is. További intelligens tulajdonsága, hogy a cserélhető Recept Chipek digitális formában tartalmazzák a különböző ízletesebbnél ízletesebb recept gyűjteményeinket, amelyeket a Thermomix™ kijelzőjén kedvére böngészhet, és főzés közben követhet.

Emellett olyan innovatív funkciókat is megtalálhat benne, mint a záró reteszek, melyekkel könnyebben nyithatja és zárhatja a keverőedény fedelét működés közben, illetve az elektronikus motorvédelem, amely megakadályozza a túlmelegedést. A Thermomix™ egyedülálló hőfokszabályozóval is rendelkezik, ami biztosítja azt, hogy az étel minden egyes alkalommal tökéletesen megfő.

Ezek az innovatív és praktikus funkciók piacvezető energia-teljesítménnyel kombinálva teszik a Thermomix™-et a konyha legyőzhetetlen bajnokává.

 

top