touch-screen2 A Thermomix™ használata az egyszerűség definíciója: az érintőképernyőn követhető menüje lehetővé teszi, hogy a gép minden funkcióját szabályozza, de az igazán lélegzetelállító újdonsága, hogy a receptek mostantól egyenesen a Thermomix™-ből is elérhetők.

Az érintőképernyőn ugyancsak megjelenő Irányított Főzési funkció segítségével végignézheti a Recept Chipen lévő recepteket és egyszerű lépésről-lépésre követhető útmutató szerint tökéletes végeredményt érhet el. Még a bonyolultabb ételeket is könnyedén elkészíthetők az egyszerű utasításokkal, melyeket végiglapozhat a kijelzőn főzés közben. Egy érintéssel megtekintheti a különböző recept variációkat, vagy a tápanyag információkat, melyek segítenek az egészséges menük megtervezésében.

Az egyszerűbb és gyorsabb használhatóság érdekében csak az az információ jelenik meg a képernyőn, amelyre az adott lépésben szüksége van. A Thermomix™ mindig a kiváló ételek elkészítéséről, a főzés egyszerűsítéséről volt híres, és most a digitális képernyővel még inkább élménnyé varázsolhatja a főzést. Az egyetlen kapcsológombbal és az érintőképernyővel könnyen áttekinthető, mégis hatalmas élményt nyújt. Fedezze fel a lehetőségek világát egy érintéssel.

top