Cooking-with-Thermomix–Simplicity-redefinedA hagyományos főzéssel ellentétben a Thermomix™ biztosítja a pontos és állandó hőfokot, amely könnyedén változtatható az érintőképernyőn megjelenő hőfok kijelző és a kapcsológomb használatával. A keverőedényben történő melegítés, hevítés, főzés, vagy dinsztelés egy újhegynyi érintéssel szabályozható a mindenkori tökéletes eredmény eléréséhez. Mivel főzés közben a keverést is elvégzi, biztos lehet benne, hogy semmi sem tapad vagy ég le a keverőedényben.

Függetlenül attól, hogy egyszerű házi ételeket, vagy konyhaművészeti fogásokat készít, több ezer recept közül válogathat, amelyeket a Thermomix™-ben megfőzhet. Ám, ha egyszer Thermomix™ módban kezd gondolkodni, korlátlan lehetőség áll rendelkezésére saját receptjeinek adaptálásához is.

Például, az által, hogy a Thermomix™ képes egyetlen edényben aprítani, melegíteni és keverni is, néhány friss hozzávalóból pillanatok alatt készíthet selymesen finom krémleveseket. Raguk és darabosabb ételek főzésekor, amikor fontos szempont azok állagának megtartása, egyszerűen csak fordítsa meg a kés forgási irányát, így az ételt annak tompa élével keverheti.

top