Varoma
A Thermomix™ Varoma egy mesés eszköz a konyhában, ami a friss alapanyagok tökéletes párolását biztosítja.
Keverőedény (üst) záró fedél
A Thermomix™ fedelének nem csak fontos biztonsági szerepe van, de önmagában is használható bizonyos funkciókra.
Recept chip
A Recept chip egyenesen az Ön Thermomix™ készülékébe varázsolja az ételeket.
Keverőedény (üst)
A Thermomix™ tartós, rozsdamentes acélból készült keverőedénye jóval több, mint aminek látszik.
Fűtő rendszer
A Vorwerk mérnökei minden szempontból a legnagyobb hatékonyság elérésére és fenntartására törekszenek a Thermomix™ készülékben.
Mérleg
Amikor a precizitást és pontosságot megkívánja egy recept, a Thermomix™ beépített digitális mérlegével nem fogja Önt magára hagyni.
Kés
A kés a Thermomix™ szíve, amivel akár teljes erővel apríthat, húst darálhat, de képes olyan lassan elegyíteni, mintha fakanállal kevergetnénk az ételt, vagy akár dagaszthat is vele.
Párolókosár
A párolókosár tartalmát nem érinti a kés, így tökéletes darabos ételek párolásához, főzéséhez.
Keverőkanál (spatula)
A Thermomix™ keverőedényéhez tervezett spatula a minden részletre kiterjedő intelligens mérnöki tervezést példázza.
Habverő (lepke)
A habverő (lepke) tökéletes szószok, habok készítéséhez, tejszín vagy tojásfehérje felveréséhez, vagy éppen saját házi vajunk elkészítéséhez.
Mérőpohár
A mérőpohár egy másik okos Vorwerk eszköz a TM5 készülékhez.

 

A Vorwerk Thermomix™ egy egyedülálló, minden az egyben készülék, amely a kulináris lehetőségek tárházának megnyitásával megváltoztatja a főzési szokásait, miközben időt és fáradtságot spórol! A kompakt design alig foglal nagyobb helyet egy A4-es papírlapnál, de óriási teljesítményével, sokoldalúságával forradalmasította a konyhai munkák nagy részét.

 

col_img_4_3_Bimby_Thermomix_Side_Left_Down_reflex_

A Thermomix™ 12 konyhai gép funkcióját egyesítve többek között súlyt mér, mixel, aprít, őröl, dagaszt, elegyít, párol, főz, habot ver, szabályozott hőfokon melegít, kever és emulgeál.
Az új Thermomix a digitális korba repíti konyháját gyönyörű, színes érintőképernyős kijelzőjével. Az intelligens Recept chip használatával az Irányított Főzési Funkció során a kijelzőn követheti a recept útmutatásait, vagyis a készülék képernyőjén megjelenítve, lépésről-lépésre vezeti végig Önt a recepten, így a siker garantált.

A Thermomix™-re szabott receptek tökéletesen működnek – Önnek csak bele kell tennie a hozzávalókat és a Thermomix™ beállítja hozzá az időzítést és a hőfokot. Egyszerű és gyors alternatívája a manuális főzési funkciónak, Önre bízva a választást.

A sok beállítási lehetőség ellenére a könnyen kezelhető felület és az érintőképernyő elképesztően egyszerűvé teszi a készülék használatát. Egy képernyő és egy kapcsológomb segítségével minden elvégezhető. Újraértelmeztük az egyszerűséget.

 

 

top